HEM    TJÄNSTER    VÅRA VÄRDERINGAR    VÅRA KUNDER    OM AROMA    KONTAKT    FÖRETAGSKUNDER
Du befinner dig här: startsida > om aroma design

Om Aroma Design

Aroma Design utgår från helheten, där de olika delarna ska fungera tillsammans. I vår design utgår vi från att omgivningen påverkar oss och vårt välmående. Aroma design skapar harmoniska miljöer utifrån mångårig beprövad erfarenhet. Vi hämtar även inspiration från de senaste vetenskapliga rönen kring bland annat trädgårdens läkande effekt och hur materials yta inverkar på vårt känsloliv. Målsättningen med vår design är att skapa en omgivande miljö som stimulerar det bästa i dig, för att ge dig en grogrund till att leva ditt liv såsom du önskar, med förutsättningar att utvecklas vidare som individ.
 
Aroma Design erbjuder en nisch som i stort sett saknas på marknaden; ett helhetstänkande som erbjuder tjänster både för din ute- och innemiljö. Aroma Designs  huvudsakliga målgrupp är individer som i första hand önskar tidlösa och långsiktiga lösningar, som de kan bygga vidare på och trivas med under lång tid.
 
De senaste trenderna är något vi låter oss inspireras av vad gäller spännande designlösningar inom bland annat konst, fondtapeter, designelement, växtväggar och ny teknik i hemmet. Målsättningen är att skapa en boendemiljö utifrån kundens mål i livet, önskad livsstil och behov. Ledord vi gärna bygger vår design kring är; vackert klassiskt med stil, vackra profiler i fönster och dörrar, textilier i äkta material, handgjort i tidlöst formspråk, hur arvegods harmoniseras med nyproducerat, knyta samman färg och form mellan rum, att lyfta fram de älskade tingen och praktisk användbarhet. Vi jobbar gärna med såväl personligt konstnärliga uttryck som klassiska stilar såsom sekelskiftesromantik, lantliv & herrgårdsidyll, 1700-tal,  kontinentala uttryck från världens alla hörn samt skandinavisk färg och form med rena linjer och gedigna material, i samklang med de boende, huset och den omgivande miljön.
 
Aroma Designs grundare
Aroma Designs grundare är Caroline Andersson. Hennes akademiska kompetens är djup och bred med 285 universitetspoäng inhämtat vid SLU, Uppsala universitet och Berkeley University i San Francisco, USA. Hon har en dubbelexamen som agronom med ekonomisk inriktning med miljöprofil, en magisterexamen i naturresursekonomi samt design och konststudier vid Phillips University, USA. Hon har i 13 år varit verksam på ledande befattningar inom näringslivet, och har erfarenhet från såväl internationella koncerner som mindre företag. Hon har arbetat som bland annat Koncept & Produktdesignutvecklare, Produktchef, Inköpare, Redaktör, Grafiskt ansvarig, Projektledare och Ledare för hållbar utveckling.

Hon har arbetat med många hantverkstekniker och designat i material som textil, trä, silversmide och keramik. Hon besitter en stark känsla för färg, form och för hur harmoni skapas utifrån hur material kombineras och placeras i det fysiska rummet.

Hon har drivit ett flertal projekt inom design och planritning, såsom heminredning, lägenhetsdesign, färgsättning av husfasader, renovering av sekelskifteshus och 1700-talstorp. De två sistnämnda utifrån klassiska byggnadsvårdsprinciper såsom revetering, murning av spishäll, renovering av fönsterbågar med glasskärning av handgjort glas, möbeltapetsering, spegeldörrar och dekorationsmålning. I det gröna rummet har hon anlagt kryddträdgårdar, dammar, grönsaksodlingar, rabatter, parkanläggningar med perspektivfokus, samt fruktodlingar och alléer.

Inom området affärsdesign har hon producerat grafiska profiler, publikationer, broschyrer, affischer, annonser, hemsidor, reklamprodukter, profilkläder, förpackningsdesign och fotoreportage. Hon har även stått som arrangör för musikevenemang, konstutställningar, mässmontrar, studieresor och Kick Off - evenemang.

Samt eget konstnärligt skapande inom bland annat oljemåleri, kalligrafi, kortdesign och fotografering.

 
Professionella tjänster till näringslivet
Medan Aroma Design i första hand vänder sig till privatkunder, så vänder sig Aroma Consulting till företag. Aroma Consulting är ett kunskapsföretag med ett av marknadens allra bredaste utbud av specialisttjänster till företag som vill utveckla sin verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv. Läs mer »

Vi hjälper dig med
Sköna rum Ute & Inne
Heminredning
Homestyling
Maximera försäljningspriset
Events

Aroma Consulting - Affärsutveckling & Design  |  0708 - 341 491  |  kontakt@aromadesign.se
© Aroma Consulting of Sweden - Business Development & Design. All rights reserved. Alla rättigheter förbehålls.